Torimatkamuistot

Leikkikenttänä koko Suomi!

Oletko huomannut, kuinka suuri ja moni-ilmeinen maa Suomi todellisuudessa on? Näin lokakuussa asian huomaa helposti: samaan säätiedotukseen mahtuu niin lunta kuin hellettäkin, rännästä ja ukkoskuuroista puhumattakaan. Uutisvirrassa näemme sekä unenomaisia ensilumi- ja kuurakuvia että lounastunnilla jäätelöä syöviä kaupunkilaisia.

Tämä monipuolisuus näkyy myös matkailualalla. Suomi on täynnä erilaisia ohjelma- ja elämyspalveluita, joita toteuttavat rinta rinnan niin suuret kuin pienetkin toimijat. Suurissa kaupunki- tai matkailukeskuksissa on suorastaan runsaudenpulaa tekemisestä, eikä vaihtoehtoja ole vaikeaa löytää. Mutta entä kun poistumme kauemmas näistä keskuksista? Mistä löytää ne tekijät ja osaajat, jotka rakentaisivat juuri meille ja meidän ryhmällemme sopivan elämysohjelman?

FinnGurun verkosto on vastaus!

steve-bruce-cXK0zBp8teM-unsplash

FinnGurun perusajatuksena on löytää ja tuoda esille erilaista Suomea ja suomalaisuutta, sellaista, jota ei matkailuesitteestä löydä. Tämän unelman saavuttamiseksi olemme keränneet osaajien verkostoa, joka kattaa koko kauniin maamme. Verkostomme ei toki ole vielä valmis, mukaan mahtuu edelleen niin pieniä kuin suuriakin ammattilaisia.

Yksinkertaisimmillaan tämä tarkoittaa sitä, että jokaisesta Suomen kolkasta löytyy finngurulainen joka tuntee oman alueensa erikoisuudet ja jonka haltuun voi huoletta uskoa matkailijaryhmänsä. Meillä eivät ideat koskaan ole vain yhden ihmisen mielikuvituksen varassa ja paikallistuntemus on kaiken toimintamme perusta.

FinnGurulla on monet kasvot, joita tulemme tulevissa blogikirjoituksissamme ylpeänä esittelemään. Tilaathan blogimme, niin pääset tutustumaan meihin paremmin!

* Jaatko sinä tavoitteemme? Haluaisitko liittyä verkostoomme? Ota toki yhteyttä, olet sydämellisesti tervetullut mukaan FinnGurun verkostoon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.