FINNGURU
FINNGURU
 

FinnGuru® on maanlaajuinen verkosto matkailualan ammattilaisia valmiina johdattamaan Suomessa vierailevat paikallisten matkailupalveluiden äärelle.

FinnGuru-palvelun on kehittänyt matkailuyrittäjä Elisa Wilen, tutustu häneen tarkemmin täältä.

FinnGuru® tuottaa palveluita kestävästi, ketterästi ja laadukkaasti. Meille asiakkaamme on se tärkein henkilö, kuuntelemme häntä tarkalla korvalla. Missiomme on löytää asiakkaallemme aidoimmat elämykset ja ainutlaatuisimmat palvelut eri puolilla Suomea toimivien paikallisten osaajien avulla.

FinnGuru® on palvelu, jonka avulla Suomessa vierailevat pääsevät kurkistamaan suomalaisuuden pinnan alle.

 
Asiakkaitamme ovat
  • Yritykset, yhteisöt ja oppilaitokset, joilla on vierailijaryhmiä
  • Asiakkaitaan Suomeen tuovat matkanjärjestäjät
  • Suomessa matkustavat ryhmät, jotka kaipaavat paikallista helpdesk-tukea
  • Yksittäiset omatoimimatkailijat

Mitä kertoisimme vieraillemme Suomesta? Sininen taivas, valkea hanki, kirkasvetiset järvet, tuuheat havumetsät, hiljaisuus, rauha, maa, jossa on tilaa hengittää. Puhtaat kaupungit, suomalainen design, omaperäinen arkkitehtuuri, taide, musiikki, ruoka, ainutlaatuinen tapa elää.

Suomi on kaikkea tätä, mutta myös paljon paljon muuta. Suomi on lumoava maa, jonka ainutlaatuisuus paljastuu vasta, kun siihen tutustuu pintaa syvemmältä. Rakastamme kaunista maatamme ja haluamme jakaa sen ainutlaatuisuuden myös muiden kanssa. Anna meidän löytää oikeat ratkaisut juuri sinulle!

Kiinnostuitko? Otathan toki yhteyttä!

“Minun Suomeni on kaunis ja kiinnostava joka kolkasta ja kaikkina vuodenaikoina. Paikallisten tekemiset ja meille itsellemme arkisetkin kokemukset ovat monesti vierailijoille niitä matkan parhaita hetkiä – unohtumattomia elämyksiä!”

Elisa Wilen, FinnGuru®