Esittelyssä – Elisa Wilen, FinnGurun äiti

Kuka olen

Olen Elisa, kauniin pienen tyttären äiti, matkailualan ammattilainen ja itsenäinen yrittäjä.

Vietän vapaa-aikani tyttäreni ja ystävieni kanssa, harrastaen ja luonnossa liikkuen, eläen yhdessä arkista suomalaista elämää. Villi luonto on tärkeä osa jokapäiväistä elämääni vaikka asunkin pääkaupunkiseudulla.

Suuri rakkauteni on kaunis kotimaani Suomi, sen luonto, ihmiset ja omintakeinen elämäntapa. Rakastan Suomea etelästä pohjoiseen, kaikkina vuodenaikoina. Olen syntynyt pääkaupungissa Helsingissä, mutta juureni ovat syvällä Itä-Suomessa ja Lapissa.

Ulkomailla viettämäni vuodet opettivat minut näkemään kotimaani ainutlaatuisuuden ja sen jakaminen muiden kanssa on minulle sydämen asia.

Mikä minua motivoi

Olen tyypillinen suomalainen, minua kiinnostaa ulkomaalaisten vieraittemme ajatukset ja kokemukset Suomesta. Olemme vieraanvarainen kansa ja haluamme, että vieraamme viihtyvät ja kokevat ainutlaatuisia elämyksiä.

Olen kouluttautunut matkailualalle ja toiminut vuosia erilaisissa matkailualan työtehtävissä eri puolilla Suomea. Kansainvälisiä asiakkaita palvellessani olen nähnyt kuinka kiinnostuneita vieraamme ovat Suomesta ja suomalaisista.

Haluan osaltani auttaa vierailijoitamme löytämään sen todellisen Suomen jossa minä ja muut tavalliset suomalaiset elämme. Meillä on paljon annettavaa maailmalle!

Kuinka FinnGuru syntyi

Valmiit matkailupalvelut eivät näytä meistä suomalaisista niitä kaikkein kiinnostavimpia puolia. Yksinkertaiset ja meistä suomalaisista arkisetkin asiat ovat juuri niitä jotka tarjoavat uusia kokemuksia ja ainutlaatuisia elämyksiä vieraillemme.

FinnGuru syntyi tarpeestani vastata tähän haasteeseen. FinnGurun avulla voin auttaa vieraitamme löytämään suomalaisuuden ytimen helposti ja turvallisesti. Minun itseni ei tarvitse osata ja tietää kaikkea: FinnGurun voima on paikallisissa osaajissa ja heidän ammattitaidossaan.

FinnGurun palvelun ytimen muodostaa ryhmä tavallisia suomalaisia ihmisiä jotka jakavat kanssani rakkauden kotimaahamme ja halun esitellä sitä vieraillemme. Joukkomme koostuu eri alojen rautaisista ammattilaisista jotka tarjoavat palveluitaan suurella sydämellä.

Mikä on tavoitteeni

Haluan tehdä aidosta suomalaisesta elämäntavasta saavutettavan. FinnGurun kautta haluan tarjota vieraillemme mielenkiintoisia, erilaisia, laadukkaita ja helposti ostettavia tuotteita ja palveluita. Haluan taata asiakkaitteni tyytyväisyyden varmistamalla, että FinnGurun tarjoamat elämykset toteutetaan suurella sydämellä ja parhaalla palvelulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.