GUEST CARE
GUEST CARE
 

Kuinka vierailijaryhmäsi kuluttavat vapaahetkensä? Eikö olisikin hienoa, jos voisit jättää vieraittesi viihdyttämisen ammattilaisille ja keskittyä täysin tapahtumasi asiasisältöön?

Kokousten, kongressien tai muiden tapahtumien järjestäminen on tärkeä osa nykyaikaisten yritysten ja organisaatioiden toimintaa. Me suomalaiset olemme tunnettuja tehokkaista ja toimivista kokousjärjestelyistämme, mutta se yksin ei riitä.

Onnistuneen tapahtuman takaa elämyksellinen ja ainutlaatuinen ilta- ja oheisohjelmisto! Juuri näitä ohjelmia ja niitä heille tarjonnutta isäntäyritystä vieraamme muistelevat vielä vuosienkin jälkeen. Mutta oheisohjelmien keksimiseen ja räätälöimiseen menee kallisarvoista aikaa…

Juuri tätä haastetta ratkaisemaan FinnGuru on kehittänyt Guest Care-palvelun!
 

Kiinnostuitko FinnGurun Guest Care-palvelusta?
Liity Guest Care-aiheiselle postituslistallemme, niin pysyt ajan tasalla!

  FinnGuru suunnittelee tilanteeseen sopivan uniikin ohjelman toiveittesi mukaan ryhmäsi tarpeet huomioiden.

  FinnGurun ammattilaisverkosto kattaa koko maan ja tuo vierailuohjelmaasi aivan uudenlaista tehokkuutta ja innovatiivisuutta. Ammattilaisten hoitaessa vieraittesi viihtymisen voit rauhassa keskittyä tapahtumasi varsinaiseen asiaan. Samalla säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

  Täyden palvelun Guest Care-palvelu tarjoaa

  • Ohjelmasuunnittelun ja ohjelmien toteuttamisen
  • Ryhmänjohtajan ja paikallisoppaat
  • Kuljetuspalvelut
  • Ateriapalvelut

  Kerro meille kuka olet ja mikä on organisaatiosi sekä millaisesta vierailijaryhmästä on kyse.

  FinnGuru ottaa asiastasi kopin ja hoitaa kaikki varaukset ja järjestelyt puolestasi. Halutessasi voit myös ulkoistaa kaikkien vierailijaryhmiesi huolinnan FinnGurulle esim. puoleksi vuodeksi kerrallaan. Tarjoamme sinulle yhden pysäkin palvelun ja huolehdimme vieraistasi kuin omistamme; tehokkaasti, tyylikkäästi ja ammattitaidolla.

  FinnGurun palvelun perusta on se, että asiakkaamme saa mitä on luvattu, niin kuin on luvattu ja silloin kun on luvattu.

  Katso tuote-esimerkkejä
  Lue lisää >
   
  Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle pian